Om mig

Jag bor i Norrköping och min främsta hobby sedan många år är fotografering och numera även bildbehandling (mörkrummet har ersatts av dator med några olika program för bildbehandling). På hemsidan finns gallerier som speglar de fotografiska inriktningarna, men det finns givetvis mycket mer som är intressant att prova på.

Numera fotograferar jag enbart digitalt. Vägen dit har varit lång, med tidigare analoga system från Olympus, Nikon och Hasselblad. Att jobba med mellanformat är lite speciellt och har satt sina spår, det blir inte så ofta alternativexponeringar, trots att bilderna i princip är gratis jämfört med tiden när en rulle film bara räckte till 12 exponeringar.

Det blir mycket natur, landskap och miljöbilder men även många andra motiv och en del tid i en hobbylokal. Jag är också medlem i Fotoklubben Norrköping.

 

_D7C0005blog

På denna hemsida hittar du några GALLERIER där jag visar ett urval bilder från några motivområden,  geografiska områden eller speciella platser medan TESTER innehåller material från tester med olika typer av utrustning, exempelvis ett nytt objektiv.

Under menyn för PROJEKT beskriver jag hur jag jobbat med någon speciell uppgift.

.-.

Samtliga bilder på denna sajt (c) Sigge Skarsfjäll